Bekijk onze vacatures 👇

Start je nieuwe carrière bij Aspiravi!

Wil jij ook graag aan de slag in een sector waar je Ă©cht het verschil kan maken? Concrete projecten van hernieuwbare energie realiseren en zo bijdragen aan de noodzakelijke energietransitie, dat is de drijfveer van onze medewerkers. En binnenkort ook die van jou?

Work life balance

Bij Aspiravi kies je zelf wanneer je werkdag start en eindigt, en geniet je van een grote flexibiliteit bij het plannen van je verlof!

Energietransitie

Draag rechtstreeks bij aan de noodzakelijke energietransitie en aan een meer duurzame leefwereld voor de volgende generaties!

Zelfontplooiing

Een opleiding op het oog die je versterkt in het uitoefenen van je job? Bij Aspiravi krijg je alle kansen tot zelfontplooiing!

Vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een toekomstgericht bedrijf binnen de dynamische sector van de hernieuwbare energie ? Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek de boeiende functies die momenteel bij ons open staan. Misschien ben jij wel de gedreven collega die wij zoeken. We kijken uit naar jouw reactie!
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

De Aspiravi-groep

We dagen onszelf al meer dan 20 jaar uit om een absolute voortrekker voor een meer duurzame leefwereld te zijn en te blijven. En daar slagen we ook in, dankzij onze gedrevenheid, kennis en ervaring! Maar vooral dankzij de dagelijkse inspanningen van onze meer dan 70 medewerkers! U vindt uitgebreide info, foto's en video's over de Aspiravi-groep via brochure.aspiravi.be.

Onze kerncijfers

Alle installaties waarbij de Aspiravi groep betrokken is, hebben een totaal geĂŻnstalleerd vermogen van 1.701,8 MW, goed voor de productie van groene stroom voor 1,91 miljoen gezinnen en het vermijden van een jaarlijkse CO2-uitstoot van 2,35 miljoen ton. De Aspiravi groep is betrokken bij het beheer van een totaal windpark van 416 windturbines op land en op zee, in binnen- en buitenland.

Onze kerncijfers

Samen werken aan draagvlak

Duidelijke informatie vergroot het draagvlak voor lokale windenergieprojecten. Dat is het uitgangspunt van Aspiravi bij de realisatie van elk nieuw project. Met onder andere deelnames aan Open Bedrijvendag en het organiseren van scholenbezoekdagen 'Aspiravi on the road' streven we ernaar dat doel te bereiken.

Samen werken aan draagvlak

Het Aspiravi team

Iedereen hoopt bij een nieuwe job terecht te komen in een leuke en aangename werksfeer. Bij Aspiravi vind je niet enkel een nieuwe professionele uitdaging, maar ook een bijzonder fijn team van gedreven collega's! Sta jij binnenkort mee aan te schuiven aan de ijskar op een zonnige dag of aan de personeelsbarbecue van de Aspiravi-vriendengroep?

Het Aspiravi team
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?